• terras1
  • Terrasoverkapping

Welkom bij Aazon groothandel

AAZON is een groothandel in Verandadaken, Glaswandsystemen, en Aluminium-schuttingdelen, maar ook aanverwante artikelen zoals terrasverwarmingen e.d.  We vertegenwoordigen diverse merken en zijn gevestigd in Oss in de provincie Noord Brabant. We zijn sterk door ons knowhow waar in wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben opgebouwd. Onze afdeling support staat dan ook graag voor u klaar om een deskundig advies te geven, en desgewenst kan een van onze mensen van de service afdeling bij u langs komen

Onze producten zijn scherp geprijsd kwalitatief hoogwaardig en duurzaam ze kunnen worden uitgebreid met diverse opties, ze worden standaard geleverd in een tweetal RAL kleuren antraciet structuur lak Ral 7024 of zijdeglans gebroken wit Ral 9001. Het materiaal wat wordt gebruikt is een hoogwaardig aluminium profiel 6063 T6 en wordt tenslotte voorzien van een poedercoating in een 80 Mu dikte. Hierdoor zal de levensduur van uw product jaren lang gegarandeerd worden.

Kortom de producten van AAZON hebben vele voordelen om het woongenot te verhogen, buiten dat is het natuurlijk van groot belang dat het behoud van uw tuinmeubelen beschermd wordt, door wind, regen en directe zon invloeden.

Voor nadere informatie over de mogelijke uitvoeringen verwijzen wij naar onze brochure of neem contact op met een van onze dealers.